Contact

T.V. De Hoge Wick
Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)
tel. Clubhuis: 0481-353511
info@dehogewick.nl
-------------------------------
Leden login
-------------------------------Informatie over Tennistraining bij De Hoge Wick

Onze trainers:

-----------------------------------------------------------------------------------

Tennis begint op uw vereniging. Of u nu wilt beginnen met tennis, al 15 jaar competitie speelt of als vrijwilliger activiteiten organiseert, iedereen komt samen op en rond de tennisbaan. Het clubtennis is volgens ons dan ook de basis voor uw vereniging als sportief en sociaal ontmoetingspunt.

Onze trainers en tennistrainingen spelen een cruciale rol in dit verband. Ze dragen bij aan ieders spelontwikkeling alsmede het enthousiasme in tennis en de vereniging in het algemeen.

Om tennislessen te kunnen volgen meldt u zich eerst aan als lid bij TV De Hoge Wick. Open hier uw inschrijfformulier om lid te worden.

 -------------------------------------------------------------------------------------------

House of Tennis geeft aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen! 

Schrijf je nu in voor de zomerlessen van House of Tennis. De zwoele zomerdagen zijn bij uitstek geschikt om heerlijk in de frisse lucht jouw tennis skills te verbeteren.

House of Tennis geeft aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen!

De lessen

Er worden tot 19 lessen aangeboden dit zomerseizoen. De eerste lessen starten maandag 2 april 2017 en het seizoen eindigt zondag 21 oktober 2017. House of Tennis deelt de beschikbare lesuren in waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven verhinderingen. Indien de mogelijke indeling afwijkt van de opgegeven voorkeuren (waardoor de kosten kunnen veranderen) zal House of Tennis contact opnemen.

De prijzen en betalen

Klik hier voor de prijzen en lesweken.

Onze standaard betaalmethode is via een eenmalige incasso. U kunt kiezen voor incasso in 1 of 5 termijnen. De incasso dag is rond de 15e van de maand.

Het lesreglement

Op alle lessen is het “House of Tennis lesreglement” van toepassing. Deze geven informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. De volledige reglementen zijn te vinden via deze link lesreglement.

Het inschrijven

Inschrijven kan via https://houseoftennis.plannedtennis.nl/inschrijven

Op het inschrijfformulier kun je in het veld “Opmerkingen” bijzonderheden aangeven. De inschrijvingsperiode sluit zondag 11 maart 2018.

*Speciaal verzoek: Zouden kinderen die op de basisschool zitten in het veld opmerkingen aan willen geven hoe laat ze uit school zijn.

 

Baanbezetting en tennistrainingen.

  • In de avonduren zijn vanaf 20.00 uur maximaal 2 banen voor training beschikbaar
  • Tijdens de vrijdagavondcompetitie zijn tot de herfstvakantie tot 20.15 uur 2 banen bezet voor tennistraining en tot 21.15 uur nog 1 baan. Na de herfstvakantie 2015 zullen tot 20.00 uur max 2 banen beschikbaar en vanaf 20.00 uur géén banen voor training beschikbaar zijn (als er dus vrijdagavondcompetitie is!). Buiten de vrijdagavondcompetitie mag er vrijdag's op meer banen getraind worden zelfs na 20.00 uur.
  • Tijdens de zomer woensdagavond competitie zijn er vanaf 19.00 uur géén banen voor training beschikbaar als er 4 of meer teams thuis spelen. Als er 3 teams thuis spelen is er maximaal 1 baan beschikbaar voor training
  • Bij 4 trainingsdeelnemers wordt er 1 baan afgehangen en bij 6 tot 8 trainingsdeelnemers 2 banen