04.08.2017

Een nieuwe 2e trainer

Thomas de Klein zal na de herfstvakantie starten met de trainingen en vormt dan naast Maikel het trainersduo van De Hoge Wick voor zowel senioren als junioren.

Wij zijn uitermate content met de komst van Thomas gezien zijn ervaring, enthousiasme en motivatie hetgeen uit de gesprekken naar voren kwam. Thomas heeft daarnaast ook de intentie om voor langere periode (> 1 jaar) zich te verbinden aan onze club. Gezien alle trainerswisselingen van de afgelopen jaren, door verschillende omstandigheden, is stabiliteit op trainersgebied noodzakelijk. Vooral ook om de groei en kwaliteit te borgen en verder te ontwikkelen.

We kijken uit naar de samenwerking met Thomas en zijn toegevoegde waarde voor de club als geheel.

Tomas stelt zich voor:

Ik zal beginnen met mijzelf voor te stellen, mijn naam is Thomas de Klein 24 jaar jong en woonachtig in Weurt.

Ik tennis al vanaf mijn 6e en heb op nationaal niveau gespeeld en ben nog steeds actief bezig met tennis. Vanaf mijn 16e ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het vak tennistrainer en heb daar mijn werk van kunnen maken, wat dit vak juist leuk maakt is het in contact komen met mensen die sportief zijn, maar ook om mijn passie voor het spelletje tennis over te kunnen brengen op andere mensen.

Ik ben een gemotiveerde maar vooral een enthousiaste trainer die graag bezig is met het helpen van zijn leerlingen en het verbeteren van hun spel (techniek of tactiek).

Tijdens mijn lessen zal techniek, tactiek en mentaal behandeld worden.

Ik probeer altijd het beste uit de mensen te halen zodat ze met een goed gevoel weer naar huis gaan en weer terug willen komen om te lessen.

Ik heb heel veel zin om te starten bij TV De Hoge Wick.

Hopelijk zie ik jullie snel!!!

Met sportieve groet,

Thomas de Klein