20.03.2018

LED-verlichting bij De Hoge Wick!

LED-verlichting wordt op 30 maart officieel in gebruik genomen tijdens clubkampioenschappen van T.V. De Hoge Wick

Op vrijdag 30 maart 2018 is iedereen uitgenodigd op het sportpark van De Hoge Wick! Op deze dag worden de finales van de clubkampioenschappen gespeeld en wordt tevens de gloednieuwe LED-verlichting, die onlangs geïnstalleerd is en al enkele keren is uitgeprobeerd, middels een korte plechtigheid officieel in gebruik genomen. Dit onder meer in aanwezigheid van wethouder gemeente Overbetuwe, onze ereleden Harry Degen, Jan van Daal en Joop Meulenbeek, oud-voorzitter Jan van de Braak die samen met deze oud-bestuursleden de stuwende kracht achter de komst van LED is en ook Arie Nab die technisch en tijdens de installatie de nodige oogjes in het zeil hield.


Na deze komst van LED-verlichting kunnen wij met trots zeggen dat wij de eerste stroomneutrale tennisvereniging van de gemeente Overbetuwe zijn! Hoewel we al enkele jaren zelf zonnestroom opwekken, was dit niet genoeg om ons gehele energieverbruik te dekken. Samen met Sportief Opgewekt onderzochten we daarom, met succes, de mogelijkheid om stroomneutraal te worden. Dit wil zeggen dat we in een jaar evenveel stroom opwekken, als dat we in een jaar gebruiken. Behalve de zonnepanelen werden er ook nog 27 extra zonnepanelen geplaatst.

Besparing

We vinden het tot slot belangrijk om onze leden bij de verduurzaming te betrekken en om aan al onze bezoekers te laten zien dat we een duurzame vereniging zijn. Daarom kunnen we nu via het scherm in de kantine live hoeveel energie we opwekken.

Dus kom op vrijdag 30 maart naar De Hoge Wick voor dit heuglijke moment, spannende tennisfinales en uiteraard gezelligheid!  Aanvang 19.45 uur