Laatste Nieuws

25.03.2017

Functies binnen het bestuur

Zoals in de Algemene Ledenvergadering afgelopen februari al werd aangekondigd zijn er vanaf volgend jaar twee functies vrij binnen het bestuur: die van voorzitter en die van bestuurslid facilitaire zaken.

17.04.2017

Oproep hulp bij jeugd activiteiten

Er zijn tal van activiteiten bij de Hoge Wick voor de jeugd. Onze grote groep jeugd is bijzonder en Hoge Wick heeft binnen de regio Arnhem/Nijmegen veruit het grootst aantal ledenaantal waar voor iedereen plek is en waar een breed aanbod geldt. Zowel de continuiteit van jeugdtrainingen, begeleiding en kwaliteit van jeugdbeleid vraagt voortdurend om aandacht en reflectie i.s.m. de trainers. Hierbij is de hulp van ouders erg belangrijk. Zonder deze hulp kunnen activiteiten bijvoorbeeld geen of be

17.04.2017

Beschikbaarheid recreantenbaan tijdens vrijdagavondcompetitie.

In tegenstelling tot eerdere afspraken dat vanaf 19:00 uur één recreantenbaan in principe beschikbaar is zal dit vanaf 19:30 uur zijn. Dit ivm afstemming trainingensindelingen en na bestuurlijke afweging.

17.04.2017

De nieuwe trainers stellen zich voor

Er zijn 4 nieuwe trainers aangesteld, hieronder stellen 3 trainers zich alvast voor.

27.03.2017

Sem van Middelhoven stopt.

Medio maart heeft Sem Middelhoven besloten zijn trainersloopbaan per 1 april a.s. elders voort te zetten. Dat betekent dat wij via House of Tennis met grote spoed op zoek moeten naar een (al dan niet tijdelijke) opvolger voor komend buitenseizoen.

25.03.2017

Grabbelen!

Het grabbelen gaat weer beginnen! Van maandag 3 april tot en met maandag 3 juli (m.u.v. feestdagen) is iedereen op deze eerste werkdag van de week welkom om een balletje te slaan met nieuwe én oude leden. Een uitstekende manier om de vereniging en zijn gezelligheid te leren kennen.

22.03.2017

De Hoge Wick Doet!

Vorige week werden de handjes bij De Hoge Wick flink uit de mouwen gestoken. Bij prachtig weer werden onder leiding van onze gewaardeerde parkcommissie een groot aantal werkzaamheden uitgevoerd, die bovendien door een geldelijke ondersteuning door NLdoet werden ondersteund. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wij zijn heel blij dat wij gehonoreerd werden met een aanzien bedrag ter verfraaiing van ons park.

22.03.2017

Clubkampioenschappen 2017 27 maart-1 april

De planning staat online. Er zijn helaas maar weinig deelnemers en hierdoor ook maar weinig speeltijden. Mocht je 2 wedstrijden achter elkaar gepland staan, dan krijg je uiteraard wel de tijd om even te kunnen rusten tussendoor.

11.03.2017

Kledingaanbod De Hoge Wick

In samenwerking met onze hoofdsponsor www.tennissupplies.nl hebben we voor het eerst een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor tenniskleding inclusief logo (voorzijde) Hoge Wick en van onze hoofdsponsor bij een aantal items w.o. jack, 4-delig kledingpakket en kids setjes shirt+rokje/broekje..