Corona

Natuurlijk heeft Corona (Covid-19) ook voor De Hoge Wick grote impact. Op deze pagina en in bijgevoegde documenten kan je terugvinden hoe onze richtlijnen/regelgeving eruit ziet.

Corona Update per 3 maart:

Jeugdleden en jongeren tot en met 26 jaar mogen ook met elkaar dubbelen. Gezinsleden mogen ook dubbelen ongeacht leeftijd, als ze maar tot hetzelfde huishouden behoren.

Verder geldt voor de overige leeftijdsgroepen nog altijd de restrictie tot alleen het spelen van enkelspel en de overige eerder aangegeven maatregelen.

Corona Update per 23 januari 2021

Zoals bij een ieder bekend zal zijn, hebben we per 23 januari een nieuwe richtlijn te volgen; namelijk die van de avondklok! Ook de Hoge Wick ontkomt er niet aan. Dit betekent dat het laatste  speelmoment vanaf deze datum die van het tijdstip van 20.00 uur tot 20:45 is.

Verlichting bij de banen

De lichten zullen ’s avonds automatisch om 21.00 uur uitgaan en we verzoeken iedereen om na dit tijdstip niet meer aanwezig te zijn op de vereniging.

Verzoek aan alle leden om tijdens de coronapandemie niet zelf buiten aan de verlichting te komen, want dan vervallen de automatisch ingestelde tijden en hebben leden de volgende dag geen verlichting. Het kan nu soms voorkomen dat lampen onnodig aanstaan zonder dat er gespeeld wordt, maar hiermee zorgen we er wel voor dat iedereen altijd licht heeft zodra dat nodig is.

Gevolgen voor trainingen en vrije banen

Vanwege deze nieuwe richtlijn zijn er enkele verschuivingen noodzakelijk voor de trainingen. De trainers hebben dit met de bewuste trainingsgroepen afgestemd. Voor overige leden betekent dit dat er overdag wat meer banen bezet zullen zijn met trainingsgroepen. Maar er zijn nog volop mogelijkheden voor vrij tennissen. Dus profiteer daar van en kom met je maatje naar de tennisbaan!

Nog even de belangrijkste regels ter herinnering

1) Er mag alleen vrij gespeeld worden door het digitaal afhangen van een baan voor het spelen van een enkelspel. Er mag niet gedubbeld worden, helaas ook niet door gezinsleden.
2) Er zijn geen bezoekers toegestaan op ons tennispark, niet tijdens trainingen en niet tijdens het vrij spelen. Na je training of afhangtijd verzoeken we je om het park zo snel mogelijk weer te verlaten.
3) Het clubhuis is gesloten en slechts voor zeer uitzonderlijke gevallen toegankelijk voor de daartoe bevoegde personen.

Deze informatie is ook beschikbaar op deze website onder het onderdeel “Corona” in de menubalk.

We hopen dat alle maatregelen die worden genomen snel zullen bijdragen aan een virusvrije wereld zodat we snel weer kunnen genieten van alles wat de tennissport ons te bieden heeft.

Met sportieve groet,

Bestuur TV De Hoge Wick

Corona Update per 15 december

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen worden de maatregelen in de strijd tegen Corona opnieuw aangescherpt tot en met 18 januari 2021, met ingang vanaf vandaag.

Voor jeugd levert dit geen aanpassingen op ten opzichte van de huidige insteek voor vrij spelen en trainingen.
Voor senioren verandert er tijdelijk wel iets namelijk:
1) Trainingen senioren mag met 4 personen echter twee personen per baan
2) Vrij spelen senioren mag middels afhangen echter alleen enkel, geen dubbel
 
Voor de trainingen willen we als bestuur de continuïteit faciliteren door voor seniorengroepen opnieuw tijdelijk 2 banen beschikbaar te stellen per groep in plaats van 1 baan.
 
We hebben gezien dat de op dit moment bekende losse baanreserveringen zoveel mogelijk in stand kunnen blijven hiermee. Zijn dit dubbels bij senioren dan kan en mag dit dus tijdelijk niet meer; wel kan een enkel worden gespeeld in onderling overleg op dat moment; de baanreservering blijft dan ook staan. Zie je ervan af dan verzoeken wij je de baanreservering te annuleren zodat andere leden kunnen reserveren.

Helaas zal een (gelukkig) relatief gering aantal reeds geboekte baanreserveringen geannuleerd moeten worden als gevolg van extra banen voor trainingen. Wij vragen onze leden begrip hiervoor.
 
Betreffende leden ontvangen per email automatisch bericht van deze annulering.
 
Het digitaal afhanghangbord is tijdelijk dichtgezet om de wijzigingen door te voeren. Inmiddels kan er weer afgehangen worden. 
Wij zullen deze informatie ook delen op onze website.
 
Tot slot, blijf gezond en laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen in deze bijzondere tijden.
 
Met sportieve groet
Bestuur TV De Hoge Wick
 

Corona Update per 19 november: dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer! (NIET MEER VAN TOEPASSING)

We gaan per 19 november weer terug naar de maatregelen van 13 oktober.
En dat betekent dat de meeste leden weer wat vaker de baan op kunnen, omdat er weer gedubbeld mag worden.
Nog even een paar korte aandachtspunten:
- De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar
(exclusief de trainer)
- Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd
altijd 1,5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler
- Clubhuis, douches en kleedkamers zijn gesloten
- Hang thuis digitaal een baan af
- Publiek is niet toegestaan, dus ouders mogen niet blijven kijken bij hun kinderen

Het nieuwe Hoge Wick Corona Protocol, per 14/10 22.00u, is hieronder als PDF te vinden.

We respecteren het besluit van de overheid om sportwedstrijden niet meer toe te staan. Onze gezondheid staat voorop en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. 

Meer informatie over de nieuwe maatregelen en de adviezen van de KNLTB/NOC*NSF kun je hier nalezen. Aanvullende richtlijnen zijn hier te vinden. Mogelijk dat er nog aanvullingen komen indien de noodverordening van de regio Gelderland-Zuid wordt aangepast.

Met sportieve groet,

Het bestuur van TV De Hoge Wick

Corona Registratielijst De Hoge Wick.pdf Corona Update De Hoge Wick per 14 oktober.pdf Corona richtlijnen per 23 januari 2021.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)