Corona

Natuurlijk heeft Corona (Covid-19) ook voor De Hoge Wick grote impact. Op deze pagina en in bijgevoegde documenten kan je terugvinden hoe onze richtlijnen/regelgeving eruit ziet.

Beknopte PARKREGELS T.V. De Hoge Wick

Vanaf 29 september 2020 (18.00 uur) zijn de volgende maatregelen van kracht  

- De kantine is voor elk gebruik gesloten van in ieder geval 29 september t/m 20 oktober.
- Toeschouwers zijn niet toegestaan op ons tennispark - niet bij wedstrijden, niet bij trainingen en niet bij vrij spelen.
- Kleedruimten, toilet en douchevoorzieningen zijn open via de achterzijde door gebruik van je ledenpas. Maak er bij voorkeur zo min mogelijk gebruik van en let bij gebruik van deze faciliteiten op het maximaal aantal toegestane personen, de 1,5 meter afstand en laat het na gebruik schoon achter.
- Vrij tennissen is toegestaan en wordt zelfs aanbevolen, het met elkaar nazitten uitdrukkelijk niet. Het devies is: kom alleen om te tennissen en vertrek daarna z.s.m. weer naar huis.
- Maak voor het afhangen van een baan alleen gebruik van digitaal afhangen via de ClubApp.
- Iedereen wordt geacht de algemene regels zoals we die in Nederland kennen van 1,5 meter en het vermijden van drukte op ons tennispark in acht te houden.
- Trainers houden toezicht op de regels tijdens trainingen en omdat toeschouwers niet toegestaan zijn, mogen ouders dus niet blijven kijken tijdens jeugdtrainingen.
- Teamcaptains houden toezicht op de regels tijdens de bloktijden van de KNLTB Competitie waaraan zij met hun team deelnemen.

En ook blijven alle overige eerder aangekondigde maatregelen gehandhaafd. We blijven een dringend beroep doen op iedereen om zich goed aan de nieuwe maatregelen te houden.

Lees voor ons complete Corona protocol per 29 september 18.00u, incl. de regels m.b.t. de competitie's, de bijlage.

Corona Registratielijst De Hoge Wick.pdf Update Corona Protocol 29 september definitief.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)