BELANGRIJK: Migratie naar KNLTB.Club 2.0

17 april 2019

Wij zijn vandaag, woensdag 17 april, gemigreerd naar een nieuwe versie van KNLTB.Club 2.0. Alle leden die de clubapp gebruiken en dus geregistreerd zijn hebben als het goed is een een email gekregen van KNLTB.Club, waarin wordt uitgelegd wat je moet doen.

Wat moet je als lid doen nadat we gemigreerd zijn ?

1. Je moet een nieuw wachtwoord aanmaken
Dit doe je op de "Mijn Club" omgeving binnen de verenigingswebsite (rechtsboven onze website) via de "wachtwoord vergeten" knop aan de hand van je bondsnummer of clublidnummer.

2. Je moet de clubapp verwijderen van je smartphone en opnieuw downloaden/installeren en inloggen met je nieuwe wachtwoord
Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download via de Apple App Store of de Android Play Store en daarna inlogt met je nieuwe wachtwoord.

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit te doen.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)