Corona Update - Clubhuis per 1 juli weer geopend!

01 juli 2020


Vanaf vandaag, woensdag 1 juli, zijn de coronamaatregelen verder versoepeld door het kabinet. Dit betekent dat ook ons clubhuis - met inachtneming van een aantal belangrijke regels - weer open mag! Verder mag behalve door de jeugd ook door senioren weer 'normaal' worden getennist en kunnen er wedstrijden of evenementen georganiseerd worden. Voorafgaand en na afloop van een tennispartij dient door volwassenen uiteraard wel de 'anderhalve meter' in acht te worden genomen. En: behalve de trainers kunnen ook recreatieve spelers weer gebruik maken van de verlichting. Zie voor uitgebreide richtlijnen voor het tennis op onze banen: https://corona.knltb.nl/media/rddjdelz/aanvullende-richtlijnen-en-adviezen-tennis-en-padel.pdf.

De afgelopen dagen zijn we hard bezig geweest met het treffen van voorbereidingen voor de heropening van het clubhuis. De Hoge Wick volgt  hierbij de richtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland, die zowel door de KNLTB als de gemeente Overbetuwe ondersteund worden: https://www.khn.nl/kennis/protocol-heropening-horeca-beschikbaar. De belangrijkste zaken zetten we hier even op een rij:

*Van 1 juli tot 1 september - het volgende ijkpunt m.b.t. de coronamaatregelen - willen we zoveel mogelijk gebruik maken van het verruimde terras en eventueel het grasveld. Er is ruimte genoeg om afstand te houden en het weer en temperaturen zullen over het algemeen prima zijn. Bij evenementen kan het clubhuis wel gebruikt worden.

*Het clubhuis is geopend voor het bestellen van drankjes en/of hapjes, het terugbrengen van lege glazen en het afrekenen via pin. Verder zijn het dames- en herentoilet geopend. Vooralsnog blijven de kleedkamers - behoudens tijdens activiteiten of evenementen - gesloten omdat dit meer druk op de schoonmaak legt. Uiteraard kan het clubhuis alleen geopend zijn als er voor die avond een bardienst is (zie oproep onderaan dit bericht).

*In en om het clubhuis zijn duidelijke looproutes. Houd je hier ook aan!

*Leden wordt dringend gevraagd om na gebruik van een tafeltje, dit ook te reinigen. Dit scheelt de bardienstmedewerker veel werk. Schoonmaakmiddelen zijn aanwezig.

*De bardienst ziet toe op naleving van de maatregelen. Zijn of haar aanwijzingen dienen dan ook te worden opgevolgd! Maar uiteraard wordt iedereen aangesproken op het eigen verantwoordelijkheidsgevoel.


Meld je aan!

Belangrijk is dat als het clubhuis en de bar weer open gaan, er ook bezetting is achter de bar. Er moet een compleet nieuw rooster worden opgesteld. Daarom verzoeken wij leden zich vanaf 1 juli aan te melden voor een of meerdere diensten via de clubapp:

*Ga naar www.dehogewick.nl
*Log rechtsboven in op 'Mijn Club'
*Je bent nu op de ledensite. Onder het tweede tabblad vind je 'Diensten'
*Selecteer nu 'Lijstweergave'. Hier zijn de diensten zichtbaar die nog niet zijn ingevuld
*Selecteer een of meerdere diensten
*De dienst(en) is/zijn nu zichtbaar onder 'Mijn agenda', het eerste tabblad
*Je ontvangt bovendien een bevestigingsmail

Lukt dit niet of wil je meer info: stuur dan een mailtje naar [email protected]. Wij hebben jullie nodig, dus meld je aan!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)