Maikel Wetters neemt afscheid

01 juli 2019

Afgelopen vrijdag berichtte Maikel Wetters het bestuur van onze tennisvereniging dat hij na de zomer helaas niet meer als hoofdtrainer, vanuit House of Tennis, actief zal zijn op onze club in verband met het aanvaarden van een functie elders. 

Namens het bestuur feliciteren we Maikel met deze voor hem mooie en goede stap passend in de fase van zijn leven. 
Het is echt bijzonder jammer dat we Maikel in de rol van hoofdtrainer niet meer terugzien. De afgelopen jaren is Maikel belangrijk geweest voor onze club als het gaat om stabiliteit en kwaliteit van trainingen, de organisatie en ontwikkeling van ons jeugdtennis en jeugdtalenten samen met de jeugdcommissie alsmede ook de verdere groei en opzet van het open jeugdtoernooi.Het bestuur kijkt terug op een goede en mooie periode van samenwerking zowel op persoonlijk vlak als voor de club als geheel.

Op korte termijn zal het bestuur in overleg gaan met House of Tennis om de opvolging van Maikel zorgvuldig en goed in te vullen. Zodra dit plaatje duidelijk is zal dit worden gecommuniceerd naar de leden via mail, clubapp en website.
We zullen op passende wijze Maikel bedanken, namens alle leden, bij komende Algemene Ledenvergadering.

Bestuur TV De Hoge Wick
 
Maikel hebben we gevraagd om een persoonlijke boodschap voor onze nieuwsbrief:

"Beste Leden,

Bij deze wil ik jullie mededelen dat ik zal stoppen als ‘hoofdtrainer’ bij de Hoge Wick. Er is een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Per 19 augustus zal ik werkzaam zijn als combinatiefunctionaris in de regio Maas & Waal. Dit houdt in dat ik bewegingslessen binnen het onderwijs zal verzorgen op de basisscholen in deze regio in combinatie met de link leggen tussen scholen en sportverenigingen.
De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen op De Hoge Wick. Naast het geven van de training hebben wij een van de grootste jeugdtoernooien opgezet in de regio, iets waar ik met de commissie enorm trots op ben. Ik ben ontzettend trots op deze club en ik hoop dat de positieve lijn van afgelopen jaren kan worden doorgetrokken. Ik wil bij deze alle mensen met wie ik heb samengewerkt bedanken.
Bedankt allemaal voor deze mooie tijd en we zien elkaar op onze mooie verenging.

Sportieve groet,
Maikel Wetters"

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)