Nieuwe trainer TV De Hoge Wick

09 september 2019

Beste leden van De Hoge Wick,

In verband met het vertrek van Maikel Wetters is het bestuur zorgvuldig en in goed overleg met tennisschool  House of Tennis op zoek gegaan naar een goede opvolger voor Maikel.

Het bestuur is verheugd en trots  te kunnen melden dat we hierin geslaagd zijn en Sebastian Buijs kunnen voorstellen aan onze leden.
Sebastian zal samen met Thomas de Klein de komende jaren gezamenlijk het trainersduo vormen op onze club. Beiden zijn samen verantwoordelijk voor de trainingen en bij jeugd voor de competitie-indelingen.
Sebastian start na herfstvakantie vanaf 21 oktober a.s.
Wij wensen Sebastian veel succes en kijken uit naar de verdere samenwerking komende periode.

Bestuur TV De Hoge Wick

 
Beste leden van De Hoge Wick,

Mijn naam is Sebastian Buijs en vanaf eind oktober zal ik samen met Thomas de Klein op de Hoge Wick de trainingen verzorgen.

De Hoge Wick is al heel lang bekend terrein voor mij. Ik woon in Nijmegen en lang geleden (ik ben nu 41 jaar) heb ik heel wat getraind en wedstrijden meegespeeld in de hal naast de Hoge Wick. Ook nu de tennishal is omgetoverd tot een binnenspeeltuin ben ik er met mijn twee kinderen (Ferre en Janno) een aantal keren geweest. Verder ben ik als tennistrainer 6 jaar geleden al voor een paar uur actief geweest op de vereniging toen extra hulp nodig was.

Tennis is altijd mijn grote passie geweest. Na een fanatieke jeugd tennisopleiding heb ik na de  middelbare school 3 jaar in Amerika gewoond om college tennis te spelen. Na deze mooie ervaring heb ik bij verschillende verenigingen gewerkt en heb ik een tennisschool gehad voor prestatieve jeugdspelers. Daarna ben ik gevraagd door de KNLTB om scout te worden voor district Utrecht en Gelderland waarbij de volledige focus lag op de route naar toptennis. Daarna heb ik vanaf de start mee gewerkt aan de ontwikkeling van House of Tennis zoals het nu is.

Bij House of Tennis ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en het training geven bij de regiotraining. Deze training zijn bedoeld voor jeugdspelers op regionaal niveau die naast de verenigingstraining extra uitdaging willen. Ik heb ontzettend veel zin om vanaf oktober deze taken als regiotrainer te combineren met mijn nieuwe rol bij de Hoge Wick!

In mijn trainingen wordt altijd lekker fanatiek getennist. En ik vind het leuk om mijn trainingen aan te passen aan wat mensen van een training verwachten. Zo vinden bijvoorbeeld sommige tennissers het fijn om een aantal technische aspecten te trainen en anderen willen graag vooral lekker moe van de baan komen.

Tot ziens op de vereniging!
Sebastian Buijs

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

in[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)