Snapperz Seafood Open Toernooi gaat door!

05 juli 2020


De winnaars van vorig jaar

Nu de tennisbanen weer open zijn en toernooien doorgaan, is iedereen van harte uitgenodigd voor het Snapperz Seafood open toernooi 2020 op de banen van De Hoge Wick. Ook dit jaar vindt het toernooi plaats in week 33, van zaterdag 8 tot en met zondag 16 augustus. Let op: we starten dit jaar dus al op zaterdag!

Net als voorgaande jaren wordt er in de enkels en in de dubbels op actuele rating gespeeld. Er kan deelgenomen worden aan damesenkel, herenenkel, damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Er zal zoveel mogelijk een poulesysteem gehanteerd worden, zodat je verzekerd bent van minimaal twee wedstrijden. Deelname staat open voor spelers van 17 jaar of ouder. We hebben maatregelen genomen om dit toernooi COVID-proof te kunnen laten plaatsvinden en rekenen erop dat iedereen daar ook verantwoordelijk mee omgaat.

Naast de wedstrijden die je speelt, is er van alles te doen op ons gerenoveerde park:

*elke dag: loungen op ons vergrootte terras met nieuw meubilair

*elke dag: hapjes van Snapperz Seafood

*elke dag: loterij met fantastische prijzen

*elke dag: tennisshop en bespanservice van Snelders Sport uit Elst

*zondag: finales spelen of kijken met wijn van de Halve Morgen en oesters van Snapperz

De bardiensten worden dit jaar anders georganiseerd. Van leden die deelnemen, wordt verwacht dat zij minimaal één bardienst vervullen. Het barrooster wordt vooraf door de toernooicommissie ingedeeld en hierbij wordt rekening gehouden met ieders speeltijden en verhinderingen. Leden die niet meespelen, zijn van harte welkom om ook een bardienst te draaien. Ook voor de bardiensten is er een COVID-protocol om veilig te werken.

Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 24 juli via deze link.

Met sportieve groet,

De Toernooicommissie: Desirée, Annette, Bea, Maaike,

Jelmer, Koen, Roy, Vincent, Ge, Rob en André

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)