Snapperz Seafood Open Toernooi T.V. De Hoge Wick 2021

21 juni 2021


Nu de tennisbanen weer open zijn en toernooien doorgaan, nodigen we je van harte uit voor het Snapperz Seafood open toernooi. Ook dit jaar vindt het toernooi plaats in week 33, van zondag 15 t/m zondag 22 augustus 2021. Let op, bij veel aanmeldingen starten we zonodig al op zaterdag 14 augustus.

Net als voorgaande jaren wordt er in de enkels en in de dubbels op actuele rating gespeeld. Er kan deelgenomen worden aan damesenkel, herenenkel, damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Er zal zoveel mogelijk een poulesysteem gehanteerd worden, zodat je verzekerd bent van minimaal twee wedstrijden. Deelname staat open voor spelers van 17 jaar of ouder.

Naast de wedstrijden die je speelt, is er van alles te doen op ons park:

  • elke dag: loungen op ons vergrootte terras met nieuw meubilair
  • elke dag: hapjes van Snapperz Seafood
  • elke dag: loterij met fantastische prijzen
  • elke dag: tennisshop en bespanservice van Snelders Sport uit Elst
  • zondag: finales spelen of kijken met wijn van de Halve Morgen en oesters van Snapperz

De bardiensten worden dit jaar anders georganiseerd. Van leden die deelnemen, wordt verwacht dat zij minimaal 1 bardienst vervullen. Het barrooster wordt vooraf door de toernooicommissie ingedeeld en hierbij wordt rekening gehouden met je speeltijden en verhinderingen. Leden die niet meespelen, zijn van harte welkom om ook een bardienst te draaien. Ook voor de bardiensten is er een COVID-protocol om veilig te werken.

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 31 juli via: Snapperz Seafood open toernooi T.V. De Hoge Wick 2021 | MijnKNLTB

Met sportieve groet,

De Toernooicommissie: Desirée, Annette, Bea, Koen, Roy, Vincent, Gé, Rob en André 

Nieuwscategorieën