Update Corona maatregelen (15/10/2020)

15 oktober 2020

Vrij spelen en training blijft mogelijk, competitie stopgezet

Beste leden TV De Hoge Wick, Met ingang van woensdag 14 oktober vanaf 22:00 uur gelden opnieuw extra maatregelen in verband met het coronavirus. Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 12 november en zijn in afstemming met de Gemeente Overbetuwe en de KNLTB. We respecteren het besluit van de overheid om sportwedstrijden niet meer toe te staan. Onze gezondheid staat voorop en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Dat betekent voor leden van De Hoge Wick het volgende:

Per direct beëindigd worden:

·         Alle KNLTB-competities voor zowel jeugd als senioren
·         De Hoge Wick Wintercompetitie op maandag- en donderdagavond
·         De Senioren+ Grabbel op maandag en vrijdag  

Regels voor vrij tennissen:

·         Vrij tennissen is voor volwassenen mogelijk tot een maximale groepsgrootte van 4 personen. Bij Jeugd geldt geen maximale groepsgrootte.
·         Hierbij is zowel enkelen als dubbelen toegestaan, mits de 1,5 meter afstand in acht wordt genomen (niet samen op één bankje zitten en geen high fives geven).
·         Reserveren van de banen is verplicht. Je kunt een baan reserveren via de ClubApp. Hoe dat moet, wordt hier uitgelegd.
·         Als  4 deelnemers van de afgelaste Wintercompetitie alsnog op de geplande tijden met elkaar willen tennissen kan dat door digitaal een baan af te hangen. Dit is nadrukkelijk op eigen gelegenheid zonder enige vorm van competitievastlegging en begeleiding.
·         Dit geldt ook voor deelnemers aan de Senioren+ Grabbel; elke vorm van begeleiding en groepsvorming van meer dan 4 personen is uitgesloten, onderling vrij tennissen door digitaal afhangen is mogelijk op de tijden die je gewend bent.
·         Na afloop van het vrij tennissen verlaat je zo snel mogelijk het park.
·         Publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan; het is niet toegestaan aanwezig te zijn zonder reservering van een baan.    

Regels voor trainingen:

·         Trainingen voor jeugdleden tot 18 jaar gaan gewoon door en ook na de herfstvakantie.
·         Trainingen voor volwassenen zijn mogelijk tot maximaal 4 personen per baan (excl. de trainer). ·         Trainingen voor groepen van meer dan 4 personen bij senioren door één trainer op meerdere banen is mogelijk, mits de spelers tijdens een training steeds op dezelfde baan blijven en niet rouleren. ·         Publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan.
·         Na afloop van de training verlaat je zo snel mogelijk het park.

Faciliteiten:

·         De algemene 1,5 meter afstandsregel en de hygiëneregels blijven gelden.
·         Het clubhuis blijft gesloten, dit geldt ook voor het terras.
·         Ook de deur tot de kleedkamers, doucheruimte, wc’s en verlichting is gesloten.
·         De baanverlichting gaat op doordeweekse dagen automatisch om 22.00 uur uit. In het weekend is er geen verlichting op de banen.  

Meer informatie over de nieuwe maatregelen en de adviezen van de KNLTB/NOC*NSF kun je hier nalezen. Aanvullende richtlijnen zijn hier te vinden. Mogelijk dat er nog aanvullingen komen indien de noodverordening van de regio Gelderland-Zuid wordt aangepast.

Met sportieve groet, Het bestuur van TV De Hoge Wick

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)