Werkzaamheden in volle gang!

20 juni 2022


Vorig weekend hebben we toch maar weer bevestigd dat we een actieve vereniging zijn met veel betrokken leden. Met een super resultaat! Door samen de handen uit de mouwen te steken hebben we onze club liefst 4000 euro bespaard en loopt Antea bij start van het werk een week voor op de planning. 

Voor alle geïnteresseerden een korte status update. Het bestaande tapijt is verwijderd en afgevoerd. In de volgende link kunnen jullie lezen dat Antea één van de initiatiefnemers is voor het duurzaam recyclen van sportvelden.

https://www.anteasport.nl/nieuwsberichten/antea-sport-zorgt-met-fieldloop-voor-doorbraak-in-volledig-circulaire-verwerking-van-kunstgras-sportvelden

Verder zijn de bestaande afvoerputten samen met de inzet en hulp van onze leden vrijgemaakt en ingemeten. Antea heeft de drainage van baan 1 t/m 5 gecontroleerd en goedgekeurd.  De drainage van baan 7/8 is aangepast zodat nu de drainageleidingen aansluiten op één leiding met controleputten evenwijdig aan de groenstrook. Deze leiding zal op twee punten regenwater gaan afvoeren op de sloot.       

Dank aan allen die ook afgelopen week een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de voortgang in het werk!

Nieuwscategorieën