Vrijwilligersbeleid

 Op initiatief van het bestuur heeft de Algemene Leden Vergadering begin 2020 ingestemd met een actief en niet vrijblijvend vrijwilligersbeleid, onder het motto

Vrijwilliger bij de Hoge Wick?  Dat zijn we allemaal!”.

Met een actief vrijwilligersbeleid willen we enerzijds de betrokkenheid van de leden bij onze vereniging vergroten en anderzijds willen we het zijn van vrijwilliger onderdeel laten uitmaken van onze verenigingscultuur.

In april 2022 zijn we gestart met het uitvoeren van een pilot zoals deze tijdens de ALV in 2020 is voorgesteld. Daarin doet De Hoge Wick daarom een beroep op alle leden en ouders van jeugdleden om zich minimaal twee maal per jaar in te zetten voor de club! Dit kan door het doen van een bardienst of te helpen bij groot- of klein onderhoud aan het park.

Zonder barvrijwilliger blijft de bar en het terras gesloten en zonder onderhoud geen tennis!

Deze diensten zijn te vinden op de website van de Hoge Wick en in de KNLTB Club app. Inschrijven voor een bar- of parkdienst kan via de website van De Hoge Wick (https://www.dehogewick.nl/mijn/Tasks) of de KNLTB CLUB app (Ga in de clubapp naar Club, Diensten en selecteer een dag met een beschikbare dienst, klik op de dienst om te bevestigen, je krijgt altijd een bevestigingsmail).

Tip: Heb je veel ervaring met het doen van een bar- of parkdienst, vraag dan eens een nieuw lid om samen te werken. Hierdoor kan kennis doorgegeven worden en kunnen nieuwe banden geschapen worden! 

Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar leden die hun kennis en energie graag op een andere manier in het verenigingsleven steken! Wil je graag meehelpen met organiseren van activiteiten, nadenken over de toekomst van de vereniging of heb je vakkennis die van toegevoegde waarde kan zijn voor de Hoge Wick, neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een berichtje naar het onderstaande emailadres.

Het verenigingsleven biedt de mogelijkheid om op een leuke manier kennis en ervaring op te doen voor je persoonlijke ontwikkeling!

Heb je nog vragen? Vraag het een van de bestuursleden of stuur een mail naar [email protected].