Steun De Hoge Wick via sponsorkliks!

04 april 2022Online aankopen zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Leden kunnen vanaf onze vereniging bij heel veel van deze online aankopen sponsoren zonder iets extra te betalen en zonder iets extra’s te hoeven doen! Als je een online aankoop doet bij bijvoorbeeld Bol.com, CoolBlue, Intertoys, Zalando en vele andere webwinkels kun je met één extra muisklik er voor zorgen dat De Hoge Wick een graantje meepikt.
Je betaalt zelf geen cent extra voor je aankoop…  Hoe werkt het? De Hoge Wick heeft bij sponsorkliks een webpagina aangemaakt. Hierop zijn alle deelnemende webwinkels zichtbaar. Heel veel webwinkels zijn aangesloten en hier  zitten ook grote namen bij zoals Bol.com, en thuisbezorgd.nl. Door hier op de webwinkel van jouw keuze te klikken ga je vervolgens online shoppen zoals je dat altijd al doet, met uiteindelijk één verschil: geheel automatisch en zonder enige moeite krijgt De Hoge Wick een provisie van enkele procenten van het aankoopbedrag. Uiteraard krijgen wij geen inzicht in details over aankopen en namen van shoppers; wij krijgen simpelweg de provisie per maand gestort op onze bankrekening.

Je betaalt geen cent meer voor je online aankoop. Alle aanbiedingen van de webwinkels zijn gewoon beschikbaar. Je hoeft geen extra stappen te doorlopen of gegevens in te vullen tijdens het online shoppen of afrekenen. Deze webwinkels betalen provisie aan websites die doorverwijzen naar hun webwinkel, dat is het verdienmodel waardoor er ruimte is voor het sponsoren van onze club! Ook krijgt niemand ongewenste reclame want jouw e-mail adres is alleen bekend bij de webwinkel en niet bij Sponsorkliks. Je krijgt dus alleen e-mails van de webwinkel die je ook zou krijgen als je zonder Sponsorkliks zou hebben besteld.

Dus sla onze webpagina op als favoriet zodat bij elke pizza via thuisbezorgd.nl of straks dat mooie zomerbloesje van Superdry de vereniging een extraatje opstrijkt!

Nieuwscategorieën