Training/Les

Bij House of Tennis kun je terecht voor trainingen op elk niveau: van beginnend tot clubkampioen. Daarbij houden we rekening met specifieke wensen van de speler. Onze trainers hebben jarenlange ervaring. En of je nu 5 of 85 bent, zij weten elke keer weer plezier te combineren met het geven van de juiste trainingen.

www.houseoftennis.nl
www.facebook.com/houseoftennis.workhardplayhard

        Trainers: Maikel Wetters (hoofdtrainer, zie foto), Thomas de Klein 


Om tennislessen te kunnen volgen meldt u zich eerst aan als lid bij TV De Hoge Wick. Open onderaan de pagina het inschrijfformulier om lid te worden.

De lessen
De trainers van House of Tennis houden bij het plannen van de lessen zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Een overzicht van alle lessen vindt u op pagina 3 van de tennisles bijlage onderaan de pagina.

Betalen
Onze standaard betaalmethode is via automatische incasso. U kunt kiezen uit 1 termijn of 6 termijnen. Het bedrag zal rond de 15e van elke maand worden afgeschreven. Een overzicht van alle kosten vindt u op pagina 2 van de tennisles bijlage onderaan de pagina.

Lesreglement
Op alle lessen is het House of Tennis lesreglement van toepassing. Deze geeft informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. Het volledige reglement is via deze link te vinden.

Inschrijven voor Voorjaar/Zomer 2019
Inschrijven kan via deze link. Na het inloggen kiest u bij vereniging: TV De Hoge Wick. Op het inschrijfformulier kunt u bij het veld “opmerkingen” bijzonderheden aangeven. De inschrijvingsperiode sluit op 19 maart 2019.

Op het inschrijfformulier kun je in het veld “Opmerkingen” bijzonderheden aangeven. 

*Speciaal verzoek: Zouden kinderen die op school zitten in het veld opmerkingen aan willen geven hoe laat ze uit school zijn. Hier kan dan rekening mee gehouden worden in de planning.

__________________________________________________________
Inschrijfformulier_2019v2.pdf Prijzen_les_TV_De_Hoge_Wick_Zomer_2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 353 511

T.V. De Hoge Wick

Stationsstraat 21 D
6678 AA Oosterhout (Gld)