Training/Les

Bij House of Tennis kun je terecht voor trainingen op elk niveau: van beginnend tot clubkampioen. Daarbij houden we rekening met specifieke wensen van de speler. Onze trainers hebben jarenlange ervaring. En of je nu 5 of 85 bent, zij weten elke keer weer plezier te combineren met het geven van de juiste trainingen.

www.houseoftennis.nl
www.facebook.com/houseoftennis.workhardplayhard

Onze Trainers:
Sebastian Buijs, +31 6 40949159, [email protected]
Stein Driessen, [email protected]
Lonneke Muhlhaus, [email protected]
Julian Lardinois, [email protected]

Om tennislessen te kunnen volgen meldt u zich eerst aan als lid bij TV De Hoge Wick. Maak hiervoor gebruik van het online inschrijfformulier.

De lessen
De trainers van House of Tennis houden bij het plannen van de lessen zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Een overzicht van alle lessen vindt u op pagina 3 van de tennisles bijlage onderaan de pagina.

Betalen
Onze standaard betaalmethode is via automatische incasso. U kunt kiezen uit 1 termijn of 6 termijnen. Het bedrag zal rond de 15e van elke maand worden afgeschreven. Een overzicht van alle kosten vindt u op pagina 2 van de tennisles bijlage onderaan de pagina.

Lesreglement
Op alle lessen is het House of Tennis lesreglement van toepassing. Deze geeft informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. Het volledige reglement is via deze link te vinden.

Inschrijven voor Tennisles Winter 2021-2022 (start lessen 1 november)
Inschrijven kan via deze link. Na het aanmaken van een "yourtennis"-account kan je de link opnieuw gebruiken om in te loggen. Heb je al een account dan kan je natuurlijk direct inloggen.

Meer informatie (o.a. data & prijzen) is te vinden in onderstaande bijlage.

LET OP: de inschrijving sluit op 1 oktober 2021 !!!!!

________________________________________________________________________________________________________

Winter 2122 - TV De Hoge Wick.pdf